Przepisy i porady.
Gotuj i dodawaj własne.

DYSKUSJI: 49611
PRZEPISÓW: 3159
gość
gość [12.04.10, 16:55]
Oceń pytanie: (1 - 3)

Jak smażyc kostkę rybną?

Jak ją smażyć by się nie rozpadała?

Najlepsza odpowiedź

gość gość 2010-04-12 20:51
(1 - 20)
koskę rybną najlepiej najpierw otoczyć w mące ziemniaczanej a następnie w osolonym jajku i w bułce tartej mąka ziemniaczana przy smażeniu wytworzy skorupkę która zatrzyma wszystkie soki i nie pozwoli rozsypać się rybie

Inne odpowiedzi

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
  • gość gość 2010-04-12 17:14
    (2 - 11)
    ja mam keden sposob:) trzeba ja smazyc jak jest nie calkiem rozmrozona, ale lekko odtajana i jeszcze twarda
  • paula22 paula22 2010-04-12 18:55
    (1 - 8)
    ja rozmrażam normalnie a potem wycieram w recznik papierowy lub chusteczki...
    panieruje i smaże jeszcze nigdy mi sie nie rozpadla, ale zalezy tez to od tego czym sie obraca ryby lub taka kostkę, jak przewracałam widelcem to miałam miazge. od tamtej pory uzywam łopatki
  • gość gość 2010-04-12 20:51
    (1 - 20)
    koskę rybną najlepiej najpierw otoczyć w mące ziemniaczanej a następnie w osolonym jajku i w bułce tartej mąka ziemniaczana przy smażeniu wytworzy skorupkę która zatrzyma wszystkie soki i nie pozwoli rozsypać się rybie
    koskę rybną najlepiej najpierw otoczyć w mące ziemniaczanej a następnie w osolonym jajku i w bułce tartej mąka ziemniaczana przy smażeniu wytworzy skorupkę która zatrzyma wszystkie soki i nie pozwoli rozsypać się rybie
  • gość gg 5278209 2010-07-14 23:54
    (1 - 2)
    zamrożoną kostkę rybną smażyć w głębokim oleju, w tem ok 170 stopni, przez 5 minut

    nic się nie dzieje z nią
    tak podawana jest każda zamrożona ryba w rest typu North fish
  • gość gość 2012-01-19 19:49
    (1 - 5)
    sam jesteś smalec

Dodaj odpowiedź

Odpowiedź pisze: Zaloguj »