Przepisy i porady.
Gotuj i dodawaj własne.

DYSKUSJI: 49668
PRZEPISÓW: 71753
gość
gość [03.10.16, 00:42]
Oceń pytanie: (0 - 0)

Czy mieso na tatara trzeba zamrozic przed zrobieniem

Czy mieso na tatara trzeba zamrozic przed zrobieniem

Najlepsza odpowiedź

gość gość 2017-04-12 10:15
(1 - 2)
Jak kupuję wołowinę to wolę przygotować od razu na świeżo. Ryzyka nie ma bo w ubojni http://cezan-ubojnia.pl sprzedają tylko jakościowe i sprawdzone mięso.

Inne odpowiedzi

Sortuj wg: najstarszych / najnowszych / najlepszych
  • gość gość 2016-10-17 13:39
    (5 - 5)
    tak najlepiej w specjalnie przystosowanym cholejku-dopasowym, który może doprowadzic do wrzenia.
  • gość gość 2017-04-12 10:15
    (1 - 2)
    Jak kupuję wołowinę to wolę przygotować od razu na świeżo. Ryzyka nie ma bo w ubojni http://cezan-ubojnia.pl sprzedają tylko jakościowe i sprawdzone mięso.
    Jak kupuję wołowinę to wolę przygotować od razu na świeżo. Ryzyka nie ma bo w ubojni http://cezan-ubojnia.pl sprzedają tylko jakościowe i sprawdzone mięso.
  • aleksandrace aleksandrace 2017-07-26 18:47
    Nie trzeba, ważne, żeby było świeże.

Dodaj odpowiedź

Odpowiedź pisze: Zaloguj »